Foto: F64
Latvijas hokeja izlases treneri paziņojuši komandas virknējumu piektdienas spēlei pret Norvēģiju. Kā jau iepriekš izteicās treneri, vārtu drošība pirmajā spēlē uzticēta Edgaram Masaļskim.

Tradicionāli uzbrucēju pirmajā maiņā spēlēs Latvijas izlases kapteinis Jānis Sprukts, Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs. Otro uzbrucēju maiņu veidos Lauris Bajaruns, Gints Meija un Kaspars Daugaviņš, trešajā spēlēs Mārtiņš Cipulis, Andris Džeriņš un Rodrigo Ābols, bet ceturtajā – Roberts Bukarts, Ņikita Jevpalovs, kuram tā būs debija valstsvienībā, un Roberts Lipsbergs.

Tikmēr aizsardzībā darbosies sekojoši pāri: Kristaps Sotnieks/ Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis/ Ēriks Ševčenko, Jānis Andersons/ Guntis Galviņš un Māris Jass/ Maksims Širokovs.

Ārpus pieteikuma šovakar palikuši Armands Bērziņš, Gunārs Skvorcovs un Koba Jass.

Latvijas un Norvēģijas spēle, kas risināsies Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros, sāksies pulksten 20:00 pēc Latvijas laika. Sestdien abas komandas tiksies vēlreiz. Gatavošanos pasaules čempionātam, kas 1.maijā sāksies Čehijā, Latvijas izlase noslēgs 24. un 25. aprīlī ar divām spēlēm "Arēnā Rīga" pret Slovākiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!