Foto: F64
Tehnisku iemeslu dēļ, kas saistīti ar vilciena bojājumu, Krievijas hokeja izlase nevar izbraukt no Ķelnes uz Parīzi, kur to gaida ceturtdaļfināla pretinieki čehi, ziņo krievu mediji.

Sākotnējā informācija liecina, ka vilcienā esot atvienojušies vagoni, ziņo portāls "allhockey.ru". Izbraukšanas laiks no Ķelnes bija plānots pl. 13:42 pēc Latvijas laikā, bet reāli Krievijas izlase uz Parīzi esot devusies tikai 16:40, liecina jaunākā izdevuma "Sport Ekspress" rīcībā esošā informācija.

Kamēr vilciens tika savests kārtībā, čempionāta rīkotāji Krievijas hokejistiem "uzsauca" pusdienas.

Kā zināms, Kelnes grupas kopvērtējuma izkārtojums lēma, ka otrajā vietā palikušajai Krievijas izlasei ceturtdaļfināla mačs ar B grupas trešās vietas ieguvējiem čehiem būs jāaizvada Parīzē.

Krievijas Hokeja federācijas (KHF) vadība lēma, ka izlase uz Francijas galvaspilsētu dosies ar vilcienu.

Kā juzdams, Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks trešdien no rīta krievu medijiem atzina, ka pārbraucieni uz citu spēļu vietu allaž ir problemātiski, un viņam izrādījās taisnība. "Skaidrs, ka tas var atņemt ne mazums spēka. Pārbraucieni – tā vienmēr ir sarežģīta lieta. Kopumā mums viss ir kārtībā," Krievijas medijiem sacīja Znaroks.

Krievijas un Čehijas ceturtdaļfināla spēle paredzēta ceturtdien, 18. maijā, pl. 17.15 pēc Latvijas laika. Turnīra rīkotāji trešdien no rīta vēstīja, ka uz šo spēli pieejamas vēl vairāk nekā 6000 biļešu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!