Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc nepārliecinošās uzvaras pār Dāniju masu medijiem atkal izteicās par tiesnešu "bezdarbību", vēsta "allhockey.ru".

Krievijas hokeja izlase ceturtdien ar 5:2 uzvarēja dāņus, lai gan trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Znaroka vadītā izlase bija vadībā ar 3:2. Trešajā periodā vienā no epizodēm dāņi pret Artjomu Aņisimovu pielietoja spēka paņēmienu, pēc kura krievu hokejistam sāka tecēt asinis.

"Aņisimova epizode? Es jau vairs ne par ko nebrīnos. Mums arī Jegoram Jakovļevam bija asinis, bet noraidījuma nebija. Aņisimovam uzlika šuves, viss kārtībā, turpinās spēlēt," sacīja Znaroks.

Znaroks arī norādīja, ka Krievijas hokejistiem tagad būs divas brīvas dienas, lai uzlabotu sniegumu. Īpaši Znaroks izcēla vājo spēli iemetienos, kas pasaules čempioniem pagaidām "klibo". "Kas attiecas uz virknējumiem, tad mums nav pirmā vai ceturtā, otrā vai trešā maiņa. Mums ir komanda. Visi, kas iet laukumā, pieskaņojas pretiniekam. Ir konkrēti virknējumi. Bet tie netiek dalīti. Mums nav pirmais vai ceturtais virknējums."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!