Foto: F64

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc pēdējās grupas spēles izteica neapmierinātību ar savas komandas noskaņojumu un uzlielījis komandas ceturtdaļfināla pretiniekus francūžus, vēsta vietējie mediji.

Kā zināms, pērn Krievijas izlase pasaules čempionātā Francijai zaudēja krieviem tik svarīgajā Uzvaras dienā, bet Znaroks to negrasās atkārtot.

"Pagājušais gads ir pagājušais gads, to spēli es neredzēju," žurnālistiem atklāja jaunais Krievijas izlases treneris Oļegs Znaroks. "Šajā turnīrā esmu skatījies viņu spēles, tā ir laba komanda, nav šaubu. Bet galvenais ir noskaņoties, tad problēmu nebūs. Komandas noskaņojums spēlē ar Baltkrieviju mani nepmierināja - šo izlasi mums vajadzēja uzvarēt ļoti viegli."

Ceturtdaļfinālā Krievijas izlase cer uz Aleksandra Ovečkina atgriešanos laukumā, bet treneris vēlas uzlabot spēli vairākumā.

"Gribētu uzlabot vairākumu, kas hokejā ir ļoti svarīgs komponents," intervijā "Sport Ekspress" izteicās Znaroks. "Ceram uz Ovečkina atgriešanos - ir uztaisīts ceļgala sargs, un trauma nav tik nopietna. Arī Malkins var spēlēt labāk - neaizmirstiet par aklimatizāciju! Viņam vajag labi izgulēties un atjaunoties."

Kā zināms, Krievija septiņās B grupas spēlēs pasaules čempionātā izcīnīja septiņas uzvaras, un ceturdaļfinālā tiksies ar A grupas ceturtās vietas ieguvēju Franciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!