Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Lai arī Oļegs Znaroks joprojām skaitās Krievijas hokeja izlases konsultants, uz pasaules čempionātu viņš nav ieradies un izlases vadība ar viņu sazinās pa telefonu, atklājusi Krievijas Hokeja federācijas (KHF) vadība.

"Znaroks uztur ar mums sakarus pa telefonu," medijiem pastāstījis KHF viceprezidents Romāns Rotenbergs. "Viņš joprojām ir treneru štābā."

Savukārt Krievijas mediju pārstāvji, kas strādā Kopenhāgenā, norāda uz mierīgo atmosfēru un pašreizējā Krievijas izlases galvenā trenera Iļjas Vorobjova un viņa palīgu atšķirīgo komunikācijas manieri. "Šim "konsultantam" neviens arī nezvanīs, jo neko citu kā kliegšanu uz žurnālistiem un apkārtējiem viņš nevar ieteikt," savā video blogā ironizē izdevuma "Sport Ekspress" korespondents.

Treneru komandā nav arī Harija Vītoliņa, kurš pārsvarā komunicēja ar medijiem, izlases darbu Dānijā žurnālistiem tagad skaidro Vorobjova palīgs Aleksejs Žamnovs.

Kā ziņojām, pēc tam, kad Znaroka un Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA komanda izstājās no KHL Gagarina kausa izcīņas, abi speciālisti pameta klubu un arī Krievijas izlasi, kuras bāzes komanda ir tieši SKA. Par izlases galveno treneri tika iecelts Iļja Vorobjovs, kurš bija Znaroka treneru štābā.

Oļega Znaroka vadībā Krievijas izlase kā "Olimpiskie atlēti no Krievijas" uzvarēja 2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!