Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pirms spēles ar Latvijas valstsvienību nav gulējis pārāk labi, jo bijis piesardzīgs, pēc uzvaras atklāja pats speciālists.

Atgādinām, ka Latvijas hokeja izlase savā piektajā spēlē pasaules čempionātā ar rezultātu 1:4 piekāpās Krievijas hokejistiem.

"Pirms spēles ar Latviju negulēju pārāk labi. Viņi spēlē labu hokeju," Krievijas medijos citēts Znaroka teiktais pēcspēles preses konferencē. "Spēles otrajā pusē taupījām spēkus, lai arī tāds uzdevums netika dots. Mainīju virknējumus ik pēc 25 līdz 30 sekundēm, jo mums nākamā spēle ir jau rīt. Vairākumā lielākā daļa spēlētāju darbojās kā junioru vecumā."

Znaroks sev raksturīgajā stilā atbildēja uz jautājumu, kā izmantos Jevgeņiju Malkinu, kurs Krievijas komandai pievienosies tuvākajā laikā. "Liksim viņu tur, kur tas būs vajadzīgs," atbildēja bijušais Latvijas izlases uzbrucējs.

Tāpat Krievijas izlases treneris uzsvēra, ka līdz ceturtdaļfinālam viņa komandai galvenais uzdevums tagad ir nepazaudēt savu spēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!