Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc pasaules čempionāta pusfināla spēles ar Somiju, kurā viņa vadītā komanda zaudēja ar 1:3 medijiem atzina, ka izlasei nav vedusies spēle skaitliskajā vairākumā, un arī tiesnešu darbs neesot bijis pietiekami augstā līmenī.

"Spēli iesākām labi, izvirzījāmies vadībā, varējām pārsvaru divkāršot - neizdevās," pēc mača atzina Znaroks. "Spēlējot ar tādu komandu kā Somija, vajadzēja gūt vairāk vārtu - mums tas nesanāca. Vairākuma izspēles bija labas, bet pietrūka noslēdzošo metienu."

Treneris atzina, ka somiem izdevies ļoti veiksmīgi "neitralizēt" vienu no labākajiem Krievijas izlases uzbrucējiem Aleksandru Ovečkinu, kurš šai mačā vārtus neguva. "Nepiekrītu, ka Ovečkins "neierakstījās" komandā, pretinieks viņu ļoti rūpīgi uzmanīja un nosedza punktu, no kura viņam patīk gūt vārtus," saka Znaroks.

"Mums bija labas izdevības gūt vārtus. Ja gūsti vārtus - uzvari. Kad spēlējām vairākumā, Mozjakins atdeva Dacjukam piespēli, viņu klupina, bet noraidījumu nedod, un vārtu arī nav," par tiesneša daru pasūkstījās Znaroks.

Čempionāta turpinājumā Krievijas hokeja izlase mačā par bronzas medaļām tiksies ar ASV izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!