Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien Bufalo "Sabres", ko pārstāv latvietis Zemgus Girgensons, izbraukumā ar rezultātu 1:3 piekāpās Ņujorkas "Rangers".

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 12:50 minūtes, no kurām 1:11 minūtes nospēlēja mazākumā. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pēc nerezultatīva pirmā perioda otrajā trešdaļā "Rangers" guva divus vārtus 19 sekunžu laikā, kad precīzi 21. minūtē meta Nīls Pionks un Džimijs Vesijs. Mača 47. minūtē Konors Šīrijs vienus vārtus "Sabres" vienībai atspēlēja, tomēr pēdējais vārds piederēja Ņujorkas komandai, un Vesijs panāca mača gala rezultātu 3:1.

"Rangers" vārtsargs Herniks Ludkvists šajā mačā atvairīja 39 no 40 "Sabres" spēlētāju metieniem, kļūstot par spēles spožāko zvaigzni, savukārt Ņujorkas komanda pa vārtiem meta 22 reizes.

"Sabres" NHL Austrumu konferences kopvērtējumā ar 16 punktiem 15 spēlēs ir sestajā vietā, bet "Rangers" ar 13 punktiem 14 spēlēs ir 13. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!