Foto: APF/Scanpix/LETA

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta pirmdienas spēlēs aprāvās divu komandu — Arzionas "Coyotes" un Edmontonas "Oilers" — piecu uzvaru sērijas, savukārt vēzi izārstējušais Ņūdžersijas "Devils" uzbrucējs Boils guva savu pirmo "hat trick" līgā.

Filadelfijas "Flyers" komanda izbraukuma spēlē ar 5:2 (2:0, 1:1, 2:1) uzvarēja Arizonas "Coyotes", un ar diviem gūtiem vārtiem un vienu piespēli šai mačā izcēlās Klods Žirū.

Šeinam Gostisbeherem un Šonam Kuturjē 1+1, bet "Flyers" vārtsargs Kelvins Pikārs atvairīja 35 pretinieku metienus. Pikāram šī bija otrā pilnā spēle pēc kārtas, jo "Flyers" pamatvārtsargs Braiens Eliots dziedē treniņā gūto ķermeņa augšdaļas traumu.

Vārtus "Coyotes" labā guva Alekss Galčeņuks un Mihaels Grabners.

Filadelfijas klubs līdz ar to šajā izbraukuma tūrē ieguvuši septiņus no iespējamiem astoņiem punktiem.

Citā NHL regulārā čempionāta spēlē Edmontonas "Oilers" piecu uzvaru sēriju pārtrauca Vašingtonas "Capitals", uzvarot ar 4:2 (2:1, 2:1, 0:0).

Vienus vārtus šajā mačā "Capitals" labā guva Aleksandrs Ovečkins, kurš ar to pacēlās uz dalīto astoto vietu NHL vēsturē ar 234 vārtiem skaitliskajā vairākumā. Tikpat realizētu vairākumu ir arī Marselam Dionnem.

Vēl citā spēlē Ņūdžersijas "Devils" izbraukumā ar 5:1 sagrāva Pitsburgas "Penguins". Tajā savu pirmo "hat trick" NHL guva "Devils" uzbrucējs Braiens Boils, kuram pirms gada konstatēja vēzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!