Foto: DELFI
Turpinot "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides, portāls "Delfi" sestdien, 3. novembrī, piedāvā trīs maču translācijas.

Pulksten 17:00 piedāvāsim divus mačus - pērnās sezonas LBL duelī "Ogre" uzņems "Betsafe/Jūrmala", bet "Ventspils" tiksies ar LU. Spēle no Ogres būs redzama portālā "Delfi.lv", kā arī "Best4Sport" HD kanālā "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītājiem. Savukārt spēli Ventspilī rādīs tikai portāls "Delfi".

Stundu vēlāk sāksim tiešraidi no citas Kurzemes pilsētas - "Liepāja" uzņems "Valga-Valka/Maks&Moorits" vienību.

Vēl sestdien, 3. novembrī, "OlyBet" līgā "Avis Utilitas Rapla" uzņems "Tal Tech", bet "Tartu Ulikool" spēlēs pret Tallinas "Kalev/TLU".

"Ogre" (4-3) – "Betsafe/Jūrmala" (3-4)
Pērnā "bronzas pāra" pirmā tikšanās jaunajā sezonā. Pērn jūrmalniekiem bija pārsvars gan pamatturnīrā (3-1; visas trīs uzvaras tika izcīnītas ar nelielu punktu starpību), gan jo īpaši sērijā par 3. vietu (3-0).

Šosezon "Ogre" divus no trim zaudējumiem piedzīvojusi cīņās ar galvenajiem favorītiem "Kalev/Cramo" (78:93) un BK "Ventspils" (92:94). Trešās neveiksmes – 81:83 pret "Kalev/TLU" – varēja nebūt, ja pēdējās minūtēs būtu izdevies nosargāt visā spēles gaitā turēto pārsvaru. Nupat Tartu sižets bija līdzīgs – labs sākums un pēdējā ceturtdaļā pieļauta pretinieku ofensīva. Par laimi, galotnē izdevās saglabāt 94:91. Septiņi spēlētāji vidēji mačā guvuši starp 9 un 13 punktiem. Visvairāk – Edgars Lasenbergs (13+4 piespēles). Kristapam Dārgajam 12,6+7 atlēkušās. "Ogre" ir piektā rezultatīvākā komanda (90,1) un otrā precīzākā divpunktnieku metēja līgā (56%).

"Betsafe/Jūrmala" komanda līdz šim zaudējusi "VEF Rīga" komandai, kā arī piedzīvojusi trīs neveiksmes mačos ar Igaunijas klubiem. Arī viņsestdien izbraukumā pret "TALTECH" (75:80). Statistikā trīs spēlētāji vidēji mačā guvuši vairāk par 10 punktiem – Kristaps Mediss 13,7, Endrū Šmits 12,3 + 7,6 atlēkušās, Edgars Jeromanovs 11,9. Jūrmalnieki līdz šim vidēji spēlē guvuši par 14 punktiem mazāk nekā "Ogre" (77,4).

"Ventspils (6-1) – "Latvijas Universitāte" (2-2)

Ventspilnieki pēc trīs uzvarām tikko zaudēja Čempionu līgas spēlē Francijā (ar "Le Mans" 76:91) un jau otrdien viņus gaida svarīga spēle ar "MHP Riesen Ludwigsburg". Ventspilnieki ir otrā rezultatīvākā komanda OlyBet Latvijas – Igaunijas līgā (vidēji spēlē 95,4 punkti).

"Latvijas Universitāti" oktobrī cienījama bilance, kas varēja būt vēl labāka, ja netiktu izlaista no rokām uzvara Valgā (58:62). Linards Jaunzems ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs visā līgā (20,5), turklāt ieņem 1. vietu labāko bumbas pārtvērēju topā (2,75).

"Liepāja" (1-6) – "Valga/Valka" (1-5)

Vicepastarīšu duelis, kam "pipariņu" piemet "Valga/Valka" trenera Armanda Misus saikne ar dzimto Liepāju.

BK "Liepāja" līdz šim vienīgo uzvaru izcīnījusi pār Jēkabpils komandu (81:65), bet kopš tā laika piedzīvoti jau četri zaudējumi, tostarp savā laukumā pret Pērnavas (62:93) un Raplas (82:89) komandām. Džastins Džonsons ir otrais rezultatīvākais spēlētājs līgā (22,14), bet no jaunajiem partneriem tiek gaidīta lielāka palīdzība.

Valgas vienība pirms divām nedēļām pārspēja "Latvijas Universitāti" (62:58), bet pagājušajā nedēļā zaudēja Pērnavas vienībai (70:79), pēdējās četrarpus minūtēs piekāpjoties ar 2:19. Rezultatīvākais līdz šim bijis Dašons Kings (12,67), bet Guntis Sīpoliņš ir astotais labākais cīnītājs par bumbām (8).

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies svētdien 4. novembrī, kad pulksten 16:00 tiešraidē varēs vērot maču "Jēkabpili/SMScredit.lv" - "Parnu Sadam".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!