"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā septīto zaudējumu septiņās spēlēs svētdien, 4. novembrī, piedzīvoja sacensību pastarīte "Jēkabpils/SMScredit.lv", kas ar 78:85 piekāpās "Parnu Sadam".

Igaunijas klubam šī bija ceturtā uzvara astoņās cīņās, bet jēkabpilieši ir vienīgie, kas līgā vēl nav guvuši uzvaras.

Zemgales vienība apņēmīgi sāka maču, pirmajā ceturtdaļā pārsvarā esot vadībā, tomēr pēc tam sekoja kritums sniegumā. Vēl nepilnas trīs minūtes pirms pirmās ceturtdaļas beigām mājinieki bija vadībā ar 16:11, bet pēc pirmajām desmit minūtēm zaudēja ar 19:21. Pēc pirmā puslaika "Parnu Sadam" pārsvars bija jau 15 punkti. Pēdējā ceturtdaļā jēkabpilieši sekmīgi veica pakaļdzīšanos, sešas minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzinot rezultātu 71:71. Vēl pēc brīža "Jēkabpils/SMScredit.lv" bija 71:73, bet divas minūtes pirms beigām igauņu klubam bija jau drošāks pārsvars 82:73, kas arī izšķīra mača likteni.

Uzvarētājiem 18 punktus guva Veids Četmens, 16 punkti Saimonam Sutam, bet 12 punkti un 12 atlēkušās bumbas Mikels Kirvess. Jēkabpiliešim atkal "lauvas tiesu" punktu guva Jurijs Aleksejevs un Verners Kohs. Pieredzējušajam Aleksejevam šoreiz 25 punkti un 11 atlēkušās bumbas, bet Koham 21 punkts.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies trešdien, 7. novembrī, kad pulksten 18:15 tiešraidē varēs vērot maču "Valmiera glass/ViA" - "Jēkabpils/SMScredit.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!