"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā bez uzvarām turpina cīnīties "Jēkabpils/SMScredit.lv", kas kārtējā mačā ar 65:76 piekāpās "Tal Tech".

Jēkabpiliešiem šis bija piektais zaudējums sezonā, turklāt visos neveiksmes ir bijušas vismaz ar desmit punktu starpību. "Jēkabpils/SMScredit.lv" ir vienīgā komanda, kura nav izjutis uzvaras garšu, bet "Tal Tech" šis bija otrais panākums piecos mačos.

"Jēkabpils/SMScredit.lv" jau pirmajā ceturtdaļā nonāca zaudētājos ar desmit punktu starpību, un šo "barjeru" neizdevās pārvarēt vairs ne uz mirkli. Trīs reizes mača gaitā "Tal Tech" pārsvars sasniedza 18 punktus, reizi arī pēdējā ceturtdaļā, bet beigās Igaunijas klubam uzvara ar "+11".

Jēkabpiliešiem atkal rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Verners Kohs, bet pieredzējušais Jurijs Aleksejevs izcēlās ar 14 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām. "Tal Tech" ti bija Dāvim Denafam. Igaunijas kluba rindās ar 20 punktiem izcēlās Olivers Metsalu.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

Nākamnedēļ "Delfi" piedāvās trīs tiešraides. Trešdien, 24. oktobrī, "Betsafe/Jūrmala" savās mājās uzņems Latvijas vicečempionus "VEF Rīga". Savukārt nākamajā nedēļas nogalē "Delfi" piedāvās Raplas "Avis Utilitas" "viesizrādes" Kurzemē - sestdien, 27. oktobrī, mačs Ventspilī, bet tad svētdien, 28. oktobrī, cīņa Liepājā.

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!