"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā vēl vienu graujošu uzvaru trešdien, 24. oktobrī, izcīnīja Latvijas vicečempioni "VEF Rīga", kas izbraukumā ar 96:73 pieveica "Betsafe/Jūrmala".

"VEF Rīga" tā bija piektā uzvara sešās spēlēs, turklāt šis bija pagaidām mazāko starpību. Vienīgo zaudējumu sezonā Latvijas vicečempioni piedzīvojuši cīņā ar valsts čempioniem "Ventspili". Savukārt jūrmalniekiem šis bija trešais – un pārliecinošākais – zaudējums sešos mačos.

"Betsafe/Jūrmala" pirmajā ceturtdaļā izrādīja cienījamu pretestību daudz spēcīgākajiem pretiniekiem, uz brīdi bija arī vadībā, bet otrās ceturtdaļas sākumā Kristaps Mediss ar precīzu tālmetienu ļāva mājiniekiem pietuvoties līdz . Tomēr tad spēli "savās rokās" pilnībā pārņēma "VEF Rīga", līdz puslaika pārtraukumam panākot 52:35. Otrajā puslaikā "vefiņš" vaļības neatļāvās, palielināja pārsvaru un guva drošu uzvaru.

Abu komandu sastāvā laukumā pabija visi pieteiktie spēlētāji. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Artūrs Ausējs, bet pa 13 punktiem guva pieredzējušais Kristaps Janičenoks un Roberts Stumbris. "Betsafe/Jūrmala" sastāvā 14 punktus guva Mediss.
Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies sestdien, 27. oktobrī, kad pulksten Latvijas čempioni "Ventspils" uzņems Raplas "Avis Utilitas". Pēc tam svētdien piedāvāsim spēli no citas Kurzemes pilsētas - "Liepāja" pulksten 17:00 uzņems šo pašu igauņu klubu "Avis Utilitas".

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !