"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas vadība nolēmusi sodīt Latvijas vicečempionus "VEF Rīga", kas nenodrošināja pietiekamu kārtību pēc skandalozā mača pret "Ventspili".

13. oktobra spēle Rīgā, "Elektrum" olimpiskajā sporta centrā, starp abām Latvijas spēcīgākajām komandām "VEF Rīga" un "Ventspili" izvērtās spraiga līdz pat pēdējai sekundei. Pēc neviennozīmīgiem tiesnešu lēmumiem "VEF Rīga" izdevās sadeldēt starpību līdz minimumam, turklāt Latvijas vicečempioniem bija iespējas ar pēdējo metienu izraut uzvaru.

Pēc mājinieka Arta Ates neprecīzā metiena uzvaru ar 90:89 varēja svinēt viesu komanda "Ventspils", kuras vairāki fani pēc beigu signāla agresīvi metās virsū vienam no spēles tiesnešiem Ingum Baumanim.

Par savu fanu izgājienu "Ventspils" nav saņēmusi sodu, bet "VEF Rīga" par drošības nenodrošināšanu būs jāšķiras no 700 eiro, kā to paredz līgas reglaments.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

Nākamnedēļ "Delfi" piedāvās trīs tiešraides. Trešdien, 24. oktobrī, "Betsafe/Jūrmala" savās mājās uzņems Latvijas vicečempionus "VEF Rīga". Savukārt nākamajā nedēļas nogalē "Delfi" piedāvās Raplas "Avis Utilitas" "viesizrādes" Kurzemē - sestdien, 27. oktobrī, mačs Ventspilī, bet tad svētdien, 28. oktobrī, cīņa Liepājā.

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!