Foto: F64

Bijušais vieglatlēts Dmitrijs Miļkevičs jaunizveidotajā Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) valdē apstiprināts ģenerālsekretāra amatā, vēsta LVS mājas lapa.

Līdz šim Miļkevičam bija uzticēti Latvijas vieglatlētikas izlases direktora pienākumi.

"Paldies LVS par izrādīto uzticību, ievēlot mani šajā amatā," saka Miļkevičs. "Mūs gaida daudz izaicinājumu, lai padarītu vieglatlētiku atraktīvāku un radītu iespējas ikvienam vieglatlētam realizēt savu potenciālu. Lai sasniegtu šos rezultāts, mēs strādāsim atbildīgi un kvalitatīvi."

Dmitrijs Miļkevičs ir Latvijas rekordists 600 m, 800 m, 1000 m skrējienos telpās un 800 m skrējienā stadionā. 2005. gadā viņš uzvarēja ASV studentu (NCAA) čempionātā, ir seškārtējs Latvijas čempions 400 m un 800 m distancēs, divas reizes ieguvis 4. vietu pasaules čempionātā telpās, ir divu Olimpisko spēļu dalībnieks, 2004. gadā izcīnot 14. vietu, bet 2008. gadā – 26. vietu 800 m distancē.

Dmitrijs Miļkevičs ir absolvējis Nebraskas universitāti, kur ieguvis bakalaura grādu biznesa vadībā, savukārt Sanktpēterburgas valsts Ekonomikas un finanšu universitātē Dmitrijs ir ieguvis maģistra grādu Starptautiskajā menedžmentā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!