Foto: F64

2015. gada Latvijas labākā sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa noslēgusi līgumu ar enerģijas dzērienu kompāniju "Red Bull", informē "Red Bull" Latvijas pārstāvniecība.

Tādējādi Ikauniece-Admidiņa kļuvusi par ceturto Latvijas sportisti, kurai ir līgums ar "Red Bull" saimi.

"Jūtos fantastiski, ka tik liela un pasaulē pazīstama kompānija mani pamanīja. "Red Bull" ģimenē ir tikai mazliet virs 750 atlētiem, un man ir liels gods būt daļai no tās. Paldies "Red Bull" - tagad man ir spārni, lai sasniegtu manus mērķus," paziņojumā norāda septiņcīņniece.

Līgumi ar "Red Bull" no Latvijas ir arī motosportistam Paulam Jonasam, parkūra atlētam Pāvelam Petkunam, kā arī skeitbordistam Madaram Apsem.

Kā zināms, pērn augustā Ikauniece-Admidiņa sensacionāli izcīnīja bronzas medaļu pasaules čempionātā, turklāt ar 6516 punktiem sasniedza jaunu Latvijas rekordu. Tāpat latviete sezonas beigās garantēja sev triumfu Starptautiskās Vieglatlētikas savienības (IAAF) "Combined Events Challenge" kopvērtējumā starp septiņcīņas sportistēm.

Ikauniece-Admidiņa izcīnīja Latvijas vieglatlētiem tikai trešo godalgu pasaules čempionātos. Iepriekš pie bronzas bija ticis slavenais šķēpmetējs Dainis Kūla (1983.gadā), kā arī tāllēcēja Ineta Radeviča (2011.gadā).

Šogad viņai atkal septiņcīņā plānoti trīs starti - sezona sāksies ar sacensībām Gecisā, bet pēc tam sekos Eiropas čempionāts un Riodežaneiro olimpiskās spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!