Foto: RIA Novosti/Scanpix

Titulētā krievu kārtslēcēja Jeļena Isinbajeva varētu turpināt startēt sacensībās arī pēc 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, pieļauj viņas treneris.

"Es tik viennozīmīgi nerunātu par Jeļenas Isinbajevas sporta karjeras pabeigšanu pēc Rio Olimpiādes," intervijā portālam "Vesj sport" saka viņas personiskais treneris Jevgeņijs Trofimovs. "Šobrīd varu teikt tikai to, ka par saviem nākotnes plāniem Jeļena galīgo izvēli izdarīs pēc spēlēm. Viss būs atkarīgs no dažādiem faktoriem, ieskaitot rezultātus, fizisko kondīciju un citiem tehniskiem aspektiem."

Gatavošanos Rio divkārtējā olimpiskā un trīskārtējā pasaules čempione iesāks šā gada ziemā. "Decembrī ķersimies klāt konkrētiem treniņu uzdevumiem, bet pagaidām par to vēl runāt pāragri. 2016. gada janvārī startēsim Volgogradas apgabala gubernatora kausā. Ziemas periodā Jeļena koncentrēti gatavosies olimpiskajām spēlēm," saka Trofimovs.

Kā ziņots iepriekš, 33 gadus vecā Isinbajeva, kura nupat ievēlēta Starptautiskās Vieglatlētijas federācijas (IAAF) sportistu komisijā, pieļāva iespēju, ka pēc 201. gada olimpiskajām spēlēm viņa varētu atvadīties no profesionālā sporta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!