Foto: Publicitātes foto

Latvijas BMX riteņbraucējam Edžum Treimanim lauzta atslēgas kaula dēļ sezona beigusies, otrdien paziņoja sportists.

Līdz ar to viņš nevarēs piedalīties Pasaules kausa divos pēdējos etapos, kas šajā nedēļas nogalē notiks Argentīnas pilsētā Santjago del Estero.

"Pagājušajā trešdienā Beļģijā treniņā lauzu atslēgas kaulu. Negribēju neko teikt līdz brīdim, kad norisinājusies operācija un zinu, ka viss ir kārtībā. Jūtos ļoti sarūgtināts, ka šī sezona jāsaīsina par pāris nedēļām. Ļoti vēlējos piedalīties Pasaules kausa pēdējos posmos Argentīnā. Bija progress treniņos ar un bez riteņa, taču var atgadīties arī šādi, sabojājot visus plānus. Tomēr tāda ir dzīve... Tagad domāju par rehabilitāciju, bet pēc tam sākšu gatavošanos nākamajai sezonai," sociālajā vietnē "Facebook" raksta Treimanis.

Treimanis maijā izcīnīja trešo vietu Pasaules kausa posmā Beļģijā. Kopvērtējumā pēc četriem posmiem Treimanis ieņem devīto vietu. Savukārt Eiropas čempionātā valmierietis izcīnīja piekto vietu, bet pasaules meistarsacīkstēs nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

Pašlaik 29 gadus vecais Treimanis piedalījies divās olimpiskajās spēlēs, 2012. gadā Londonā izcīnot devīto vietu, bet pērn Riodežaneiro ierindojoties desmit pozīcijas zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!