Foto: Publicitātes foto
Latvijas riteņbraukšanas Nāciju kausa izlases pārstāvis Indulis Bekmanis ("Rietumu-Delfin") svētdien ieņēma 10.vietu Francijā notikušā "Triptique des Monts et Chateaux" velobrauciena noslēguma kopvērtējumā.

Kā ziņots, uz Franciju devās vairums Latvijas U-23 izlases braucēju, lai sagatavotos aprīlī paredzētajām Nāciju kausa sacensībām.

Svētdien sportisti veica velobrauciena 162 kilometrus garo pēdējo, trešo posmu.

Pēdējā sacensību dienā no visiem Latvijas sportistiem visaugstāko rezultātu uzrādīja tieši Bekmanis, kurš finišēja 11.vietā. Viņam bija vienāds laiks ar uzvarētāju beļģi Tošu van der Sandlu ("Omega Pharma-Lotto").

Tikmēr no pārējiem Latvijas pārstāvjiem "Rietumu-Delfin" komandu pārstāvošie Armands Bēcis ierindojās 22.vietā, Andris Smirnovs bija 33.pozīcijā, Ivars Prokofjevs ierindojās 42.vietā, Andžs Flaksis ieņēma 74.pozīciju, bet Matīss Preimanis nesasniedza finišu.

Kopvērtējumā Bekmanis ieņēma 10.vietu, uzvarētājam Tomam Dumolinam no Nīderlandes ("Rabobank") zaudējot minūti un 50 sekundes.

Tikmēr Bēcis kopvērtējumā ierindojās 20.vietā, Smirnovs palika 37.pozīcijā, Flaksis ieņēma 52.vietu, bet Prokofjevs ieņēma 104.pozīciju.

Jau vēstīts, ka Nāciju kausa sacensībās piedalās valstu U-23 izlases.

Trīs Nāciju kausa posmi tiks aizvadīti attiecīgi 9., 13. un 16.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!