Foto: Publicitātes foto
Daudzkārtējais Latvijas čempions riteņbraukšanā Oļegs Meļehs, kurš 2010. gadā sacensībās Itālijā krita un guva smagas traumas, šogad atgriežas riteņbraukšanā.

2011. gadā Meļehs pārstāvēs Latvijas kalnu riteņbraukšanas komandu "Trek-PHILIPS-SPORT 2000" un startēs lielākajos Latvijas kalnu riteņbraukšanas seriālos – "Trek-PHILIPS" MTB Maratons un SEB MTB maratons.

"Paldies komandai, kas man deva iespēju tieši viņu sastāvā atgriezties sportā pēc traumas!" saka Oļegs Meļehs. "Protams, šobrīd mēs neviens nezinām, kā ies sacensībās, taču galvenais, ka ir abpusēja ticība par manām spējām braukt augstākajā līmenī!"

Atgādinām, ka pagājušā gada vasarā Oļegs Meļehs sacensībās itālijā piedzīvoja šausminošu avāriju, pēc kuras ārsti sešas stundas ilgā operācijā glāba Latvijas sportista dzīvību. Trīs mēnešus Meļeham bija aizliegts sportot, taču viņš nolēma atgriezties riteņbraukšanā.

"TREK velosipēdu ražotāji pēc smagas slimības palīdzēja augstākajā līmenī sportā atgriezties Lensam Ārmstrongam," atgādina komandas pārstāvji. "Arī mums kā TREK velosipēdu izplatītājiem Latvijā ir prieks palīdzēt Oļegam Meļeham atgūt veselību, atgriezties riteņbraukšanā un kļūt par daļu no mūsu komandas!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!