Sestdien, 1. jūlijā, Rīgā esošajā Mežaparka BMX trasē notiks Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā visām vecuma un meistarības grupām. Sacensību sākums gaidāms pulksten 13:00, bet izšķirošie braucieni cīņā par godalgām sāksies ap pulksten 15:30.

Pēc ilgāka pārtraukuma Latvijas čempionāts BMX riteņbraukšanā notiks vienās sacensībās. Tās šīs nedēļas sestdienā notiks Rīgā esošajā Mežaparka trasē, kur ikdienā treniņus aizvada BMX klubs Rīgas "Favorīts". Kopumā sacensības notiks 19 dažādās vecuma un meistarības grupās.

Sacensības ar priekšbraucieniem sāksies pulksten 13:00. Visām vecuma un meistarības grupām paredzēti trīs priekšbraucieni. Turpinājumā sekos pusfināla sacensības, bet kulminācijā gaidāmi lielie fināli, kuros arī noskaidrosies Latvijas čempioni. Katrā vecuma grupā valsts čempions savā īpašumā iegūs arī Latvijas čempiona kreklu.

Dienu vēlāk, 2. jūlijā, Mežaparka trasē norisināsies "Monum" kausa izcīņas sacensības dažādās vecuma un meistarības grupās, kurās sportistiem būs iespēja cīnīties par vērtīgām balvām.

2017. gada Latvijas BMX sacensību sezonā paredzēta Latvijas kausa izcīņa, kas trīs posmos notiks Saldū, Madonā un Vecpiebalgā. Sezona noslēgsies ar Latvijas Riteņbraukšanas federācija kausu. Tas 23. septembrī notiks Smiltenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!