Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš, kurš pārstāv "La Pomme Marseille" komandu, ceturtdien ieņēma 19.vietu Parīzes-Korēzas divu dienu velobrauciena (UCI kat.2.1) kopvērtējumā.

Uzvaru 170 kilometrus garajā otrajā posmā ceturtdien izcīnīja Kenijs Elisons no Francijas ("FDJ-Big Mat"), kurš distanci veica četrās stundās 22 minūtēs un 23 sekundēs.

Skujiņš uzvarētājam finišā zaudēja četras minūtes un 34 sekundes, ieņemot 20.vietu.

Kopumā šīs sacensības uzsāka desmit Latvijas riteņbraucēji, no kuriem gan to pabeidza vien trīs.

Kopvērtējumā Skujiņš ieņēma 20.vietu, uzvarētājam Egoicam Garsijam no Spānijas ("Cofidis, Le Credit En Ligne") zaudējot četras minūtes un 34 sekundes, 43.vietā ierindojās Mārtiņš Trautmanis ("Rietumu-Delfin"), kurš līderim piekāpās par piecām minūtēm un 22 sekundēm, bet 53.pozīcijā 83 finišējušo sportistu vidū ierindojās Andžs Flaksis ("Rietumu-Delfin"), kurš arī līderim piekāpās par piecām minūtēm un 22 sekundēm.

Otrajā posmā izstājās un bez ieskaitītā kopvērtējuma rezultāta palika Andris Smirnovs ("Rietumu-Delfin"), Aleksejs Saramotins ("Cofidis, Le Credit En Ligne"), Indulis Bekmanis, Andris Vosekalns, Emīls Liepiņš un Artis Pujats (visi - "Rietumu-Delfin"), bet jau pirmajā posmā trešdien izstājās Māris Bogdanovičs ("Alpha Baltic/Unitymarathons.com").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!