Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē atpūtas kompleksā "Avoti", Valmiermuižā norisināsies Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla "SMScredit.lv BMX čempionāta" piektā posma sacensības un Burtnieku novada kausa izcīņa BMX.

"SMScredit.lv BMX čempionāts", kas šogad norisinās kopumā astoņos posmos un līdz šim pulcējis pēdējos gados neredzēti lielu dalībnieku skaitu, šīs nedēļas nogalē turpināsies Valmieras pievārē esošajā "SCO Centrs" trasē. Šī BMX būve ir viena no kvalitatīvākajām ne vien Latvijā, bet arī Baltijā. Bērnu, jauniešu un arī amatieru grupu sportistiem šis būs kārtējais posms, kurā varēs uzlabot savas pozīcijas sezonas kopvērtējumā cīņā par Latvijas čempiona titulu, kas tiek noskaidrots šajā sacensību seriālā. Tikmēr elites un junioru sportistiem šī būs cīņa par vērtīgajām naudas balvām.

Sacensības sestdien (28.06) sāksies plkst. 14:00, kad startēs pirmie priekšbraucieni. Tikmēr lielie fināli gaidāmi ap pulksten 16:30. Kopumā cīņa par uzvaru posmā norisināsies 18 dažādās vecuma un meistarības konkurences grupās. Vislielākie ātrumi neapšaubāmi gaidāmi vīru elites un junioru konkurencē.

Tikmēr svētdien (29.06) no plkst. 12:00 turpat "SCO Centrs" BMX velotrasē notiks Burtnieku novada kausa izcīņas sacensības, kurās plāno piedalīties vairāk nekā 200 lielu un mazu sportistu no Latvijas un apkārtējām valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!