Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē Ventspilī esošajā piedzīvojama parka trasē norisināsies Baltijas valstīs lielākā BMX sacensību seriāla "SMScredit.lv BMX čempionāta" otrās sezonas pēdējais posms.

Ikviens interesents aicināts klātienē vērot aizraujošās sacensības, kuru sākums sestdien gaidāms no pulksten 14:00.

"SMScredit.lv BMX čempionāts" laika gaitā sevi pierādījis kā vienu no aizraujošākajiem un kuplāk apmeklētākajiem sacensību seriāliem ne vien Latvijā, bet visā Ziemeļaustrumeiropas reģionā. Tieši "SMScredit.lv BMX čempionāta" pirmo posmu laikā šosezon tika uzstādīts pēdējās desmitgades dalībnieku rekordsksaits – vairāk nekā 300 braucēji. Īpaši kupli pieaudzis sportistu skaits bērnu un jauniešu grupās. Plānots, ka arī nākamajā gadā seriāla galvenais uzdevums būs vērsts uz bērnu un jauniešu konkurences veicināšanu.

Izšķirošajā posmā noskaidrosies gan seriāla kopvērtējuma uzvarētāji, gan arī Latvijas čempioni bērnu, jauniešu, krūzeru un amatieru grupās.

Sacensību sākums sestdien gaidāms pulksten 14:00, kad norisināsies priekšbraucieni. Tikmēr lielie fināli norisināsies no pulksten 16:30. Bez bērnu, jauniešu un amatieru sacensībām, kur notiek cīņa par kopvērtējumu, Ventspilī startēs arī elites un junioru braucēji. Visvairāk uzvaras līdz šim elites/junioru konkurencē iekrājis Kristers Lejiņš, kurš būs arī galvenais favorīts Kurzemē.

Tikmēr svētdien jau no pulksten 12:00 ap 200 dalībniekiem startēs Ventspils kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!