Foto: Пресс-фото
Pirmdien, 11. decembrī, pl. 12 pēc Latvijas laika sāksies biļešu tirdzniecība uz Pasaules boksa supersērijas pusfināla maču starp diviem pasaules čempioniem pirmajā smagajā svarā – latvieti Mairi Briedi un ukraini Oleksandru Usiku, informē sērijas rīkotāji.

Ieejas biļetes maksās, sākot ar 50 eiro, un tās varēs iegādāties "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un internetā.

Kā ziņojām, mačs notiks 27. janvārī "Arēnā Rīga", un Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona Maira Brieža pretinieks būs Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un olimpiskais čempions Oleksandrs Usiks.

"Pasaules čempions un ar pirmo numuru izsētais Usiks tiksies ar Briedi, nacionālo varoni un pasaules čempionu – diez vai var vēlēties ko vēl labāku," saka sērijas rīkotājs Kalle Zauerlands. "Troksnis, ko "Arēnā Rīga" radīja 10 tūkstoši Brieža fanu cīņā ar Maiku Peresu septembrī, bija viens no visu ceturtdaļfināla cīņu labākajiem mirkļiem."

"Fani arēnā un pie televizoru ekrāniem var gaidīt skaistu un interesantu cīņu starp diviem pasaules čempioniem," par gaidāmo maču izteicies Usiks.

"Gaidu iespēju vēlreiz cīnīties vienreizējā līdzjutēju pūļa priekšā "Arēnā Rīga" un darīšu visu, lai viņi varētu lepoties ar vēl vienu manu uzvaru," tā Briedis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!