Pēc viena gada pārtraukuma Latvijas čempionu BK "Ventspils" sastāvā atgriezies bijušais kluba kapteinis Aigars Vītols. Ar basketbolistu noslēgts līgums pēc shēmas "2+1", kas nozīmē, ka vismaz nākamās divas sezonas Vītols pārstāvēs Ventspils krāsas.
Aizvadītajā sezonā Vītols veiksmīgi spēlēja Spānijas ACB līgas klubā "Fuenlabrada", 34 spēlēs vidēji gūstot 6,6 punktus. Kā zināms, Vītols specializācija ir pretinieku līderu neitralizēšana. Tika prognozēts, ka Madrides klubs pagarinās līgumu ar Vītolu, taču viņš priekšroku deva Latvijas čempioniem.

Interesi par viņu izrādīja arī Polijas vicečempioni Vloclovekas "Anwil". Vītols kopš 1999.gada aizvadījis sešas sezonas Ventspils komandas sastāvā, pa vidu vienas sezonas laikā paspējot nomainīt trīs klubus – slovēņu "Geoplin Slovan", "Barons" un "Skonto".

BK "Ventspils" uz nākamo sezonu līgumi ir noslēgti arī ar Māri Ļaksu, Pāvelu Veselovu, Raimondu Vaikuli, Akseli Vairogu un Edgaru Rēķi. Ar komandu darbu turpinās Kārlis Muižnieks (galvenais treneris), Agris Galvanovskis un Māris Bružiks (fiziskās sagatavotības treneris).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!