Tuvojas kārtējā Pasaules hokeja čempionāta aktīvās līdzjušanas laiks. Kā nokļūt līdz Prāgai, kur iegūt biļetes – šie jautājumi patlaban ir vairāk nekā aktuāli.
31.martā, plkst. 19.30 klubā „Barons” Rīgā, K.Barona ielā 108, 18 dažāda vecuma, dzimuma un nodarbošanās Latvijas pārstāvji būs pirmie, kam par došanos uz Pasaules hokeja čempionātu Prāgā vairs nebūs nekādu raižu. Turklāt viņiem būs unikāla iespēja arī pirmajiem mēģināt noskaidrot Latvijas hokeja izlases spēļu stratēģiju, jo svinībās piedalīsies arī galvēnais Latvijas izlases treneris Kurts Lindstrēms, izlases menedžeris Māris Baldonieks, ka arī viens no izlases spēlētājiem.

18 laimīgie svinību „vaininieki” un topošie čempionāta apmeklētāji ir „Aldara alus” akcijas uzvarētāji, kuriem izlozē tika galvenā balva – apmaksāts ceļojums uz čempionātu. Tieši šajās dienās aprit gads, kopš „Aldara alus” ir kļuvis par Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsponsoru.

Pasākumā piedalīsies:

  • Akcijas uzvarētāji;

  • Latvijas valsts hokeja izlases galvēnais treneris Kurts Lindstrēms, izlases menedžeris Māris Baldonieks, izlases spēlētājs;

  • A/S „Aldaris” pārstāvji: Valdes priekšsēdētāja un prezidenta v.i. Ināra Šure, Sabiedrisko attiecību vadītāja Elīna Egle, Integrētā mārketinga departamenta direktore Inita Drēziņa;

  • „Impro” tūrisma aģentūras pārstāvji.

Pēdējā a/s ‘’Aldaris’’ alus loterija – „Aldara alus” akcija ilga no 15.decembra līdz 29.februārim, galvenās balvas – brauciena uz hokeja čempionātu – izlozē varēja piedalīties tie, kuri sakrāja korķus ar pilnu vienas valsts hokeja komandu: vārtsargu, 2 aizsargiem un 3 uzbrucējiem.

Pagājušā gada aprīlī „Aldara alus” kļuva par LHF federācijas ģenerālsponsoru līdz pat 2006. gadam, kad Latvijā paredzēts rīkot Pasaules čempionātu hokejā. Līguma izpildes laikā Latvijas Hokeja federācijai tiks piešķirti 200 000 latu. „Aldara” alus un federācija vienojās, ka no ieguldītajiem līdzekļiem 50% tiek novirzīti jauno hokejistu profesionālās kvalifikācijas celšanai un izlases sastāva atjaunošanai. Tāpat finanses tiek ieguldītas Latvijas hokeja izlases sagatavošanai 2006.gada Pasaules čempionātam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!