Latvijas izlases basketbolists Arnis Vecvagars noslēdzis līgumu ar Latvijas čempionvienību BK "Ventspils". Līgums noslēgts uz diviem gadiem ar iespēju pagarināt vienošanos vēl uz trešo sezonu.
Atsaucoties uz BK "Ventspils" kluba direktoru Ralfu Pleinicu, šodien informē laikraksts "Diena".

Sarunā ar "Dienu" Pleinics teicis, ka "komandas komplektācija no Latvijas basketbolistiem ir pabeigta, vēl tikai jāatrod labi viesspēlētāji, kas varētu palīdzēt konkrētos posteņos." Pēc Pleinica vārdiem ventspilnieki varētu kļūt vēl spēcīgāki nekā pērn.

Kopš jūlija sākuma basketbolisti gatavojas jaunajai sezonai, kas oficiāli sāksies septembra vidū ar tradicionālo "Ventspils naftas" kausa izcīņu. No pagājušā gada sastāva ventspilnieku rindās vairs nav bijušā kapteiņa Aigara Vītola, kas cītīgi meklē darbu ārzemēs. BK "Ventspils" kluba galvenais treneris Kārlis Muižnieks izteicis cerību, ka Vītola vietā veiksmīgi varētu iespēlēties Juris Umbraško. Savukārt jauns līgums vairs netiek piedāvāts komandas veterānam Jānim Laksam.

Vēl par vairākiem basketbolistiem interesējušies ārzemju komandu pārstāvji.

Paredzams, ka komandu vēl pastiprinās viens vai divi ārzemnieki. Komanda meklē labu mazo spēlētāju, kurš varētu gan vadīt saspēli, gan spēlēt uzbrūkošā aizsarga postenī, kā arī agresīvu centru vai puscentru. Ārzemnieki komandai varētu pievienoties augusta vidū vai beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!