Austrālijas atklātā tenisa čempionāta trešajā dienā fiksēts pārsteigums – Slovākijas tenisiste Daniela Hantučova divos setos ar rezultātu 4:6, 3:6 piekāpās austrālietei Alīsijai Molikai, informē australianopen.com.
Ar 15. numuru "izsētajai" Hantučovai neizdevās pārspēt savu 2003. gadā uzstādīto labāko sasniegumu "Australian Open" (iekļūšanu vienspēļu ceturtdaļfinālā), un tagad visas cerības viņai jāatliek uz sieviešu un jauktajām dubultspēlēm.

Citos trešdienas mačos sievietēm uzvarēja favorītes. Beļģiete Žustina Enina-Ardēna ar rezultātu 6:1, 6:4 uzvarēja Kamillu Penu (Francija), francūziete Amēlija Moresmo – Ludmilu Cervanovu (Slovākija) 6:0, 6:2, bet Lindsijai Dēvenportei (ASV) bija nepieciešami trīs seti, lai pieveiktu francūzieti Emīliju Luatu: 6:3, 3:6, 6:0.

Vīriešu sacensībās galvenie favorīti amerikāņi guva salīdzinoši vieglas uzvaras pār čehiem: Endijs Rodiks ar rezultātu 6:2, 6:2, 6:3 uzvarēja Bohdanu Ulihrahu (Čehija), bet Andrē Agasi ar rezultātu 6:0, 6:2, 6:4 uzvarēja Tomasu Berdihu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!