Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nodalē Priekuļos pēdējā, trešajā posmā Baltijas kausā rollerslēpošanā, kurā slēpotāji sacenšas uz asfalta seguma ar speciālajām slēpēm ar ritenīšiem, uzvaru elites grupā gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē izcīnīja Latvijas sportisti, informē Latvijas Slēpošanas savienības (LSS) preses dienests.

Vīriešiem elites grupā 41,6 km distancē brīvajā stilā ar intervāla startu pārliecinoši uzvarēja Arvis Liepiņš, otrajā vietā atstājot lietuvieti Vitautu Stroļu, bet trešajā – Jāni Puidu. Savukārt dāmām elites grupā 20,8 km distancē godalgotajā trijniekā iekļuva tikai Latvijas pārstāves - uzvaru izcīnīja Inga Dauškāne, bet otrajā un trešajā vietā attiecīgi ierindojās Natālija Kovaļova un Zane Eglīte.

Baltijas kausa kopvērtējumā vīriešiem triumfēja lietuvietis Vitauts Stroļa, bet labākais no latviešiem bija Jānis Puida, kurš ieguva vienādu punktu skaitu ar Daumantu Lūsu, bet augstāka vieta tieši pēdējā posmā nodrošināja Puidam kopvērtējumā bronzas godalgas. Dāmām kopvērtējumā uzvarēja Zane Eglīte. Otrā vieta Natālijai Kovaļovai, bet trešā – Ingai Dauškānei.

Savukārt "Rollertour" četru posmu sērijas kopvērtējumā elites grupās labākie bija Arvis Liepiņš un Natālija Kovaļova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!