Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošais klubs "Blackpool" otrdien, 18.septembrī, Anglijas Čempionāta līgas sestās kārtas spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar "Sheffild United" vienību.
Pirmajā puslaikā pārsvars piederēja "Sheffield United" futbolistiem, kuru darbojās meistarīgāk un gudrāk, bet "Blackpool" pretī lika milzīgu pašatdevi. Pirmā vārtu gūšanas iespēja gan radās tieši "Blackpool", kad sestajā minūtē pēc Endrju Morela sitiena bumba trāpīja pa vārtu stabu. Pēc divām minūtēm bumbu savos vārtos ar galvu gandrīz ieraidīja "Blackpool" spēlētājs Šons Barkers, bet vārtsargs Pola Račubka fantastiskā lēcienā glāba savus vārtus. Savukārt 13.minūtē "Sheffield United" tomēr izvirzījās vadībā, kad pēc centrējuma precīzi sita Džeimijs Bītijs. Pirmā puslaika kompensācijas laikā "Blackpool" panāca izlīdzinājumu, kad soda sitienu realizēja Stefens Kreinijs.

Otrajā puslaikā laukumā jau dominēja "Blackpool", neizmantojot vairākas vārtu gūšanas iespējas, savukārt Šefildas kluba atbildēja ar pretuzbrukumiem. "Blackpool" centieni ar panākumu vainagojās 87.minūtē, kad Bens Burgess ar galvu guva otros vārtus, taču "Blackpool" prieki bija īsi - pusotru minūti pirms mača beigām vārtsargs Račubka notvēra bumbu pēc Bītija centrējuma vārtu virzienā no aptuveni 35 metriem, bet izlaida bumbu no rokām un tā ieripoja vārtos. Atlikušajā laikā demoralizētajiem "Blackpool" spēlētājiem izraut uzvaru neizdevās.

Latviešu futbolists Kaspars Gorkšs spēlei bija pieteikts kā rezerves spēlētājs, tomēr laukumā nedevās.

Pēc šās spēles "Blackpool" Čempionāta līgas turnīra tabulā ar sešās spēlēs iegūtiem deviņiem punktiem ieņem 9.vietu. Nākamo spēli "Blackpool" aizvadīs sestdien, kad savā laukumā Čempionāta līgas mačā uzņems "Colchester United".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!