Sestdien, 5.maijā iespaidīgu uzvaru Anglijas Pirmās līgas spēlē izcīnīja latviešu futbolista Kaspara Gorkša pārstāvētais "Blackpool", kas izbraukumā ar 6:3 (2:1) pārspēja "Swansea City" futbolistus.
Četrus vārtus "Blackpool" labā guva Endrjū Morells, bet ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Kīgans Parkers. "Swansea" labā divus vārtus guva Ezomo Irikpens, viens vārtu guvums Lī Trandla kontā.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja "Blackpool" komandas direktors Normunds Malnačs, spēle aizritēja pie pārpildītām tribīnēm un atmosfēra bijusi kā Premjerlīgas spēlēs. Kopumā labāk izskatījušies "Blackpool" futbolisti, taču laiku pa laikam "Swansea" spēlētājiem izdevies lauzt blekpūliešu uzspiesto spēles ritmu, taču galu galā viss beidzies labi. Pēc Malnača teiktā, šī bijusi "Blackpool" sezonas labākā spēle.

Latvijas futbolists Kaspars Gorkšs spēli noraudzījies no rezervistu soliņa.

Pēc šās uzvaras "Blackpool" Anglijas Pirmās līgas noslēguma turnīra tabulā ar 83 punktiem ieņēma 3.vietu, kas nozīmē, ka "play off" pusfinālā tiksies ar sestās vietas ieguvējiem – "Oldham Town" futbolistiem, lai divās spēlēs noskaidrotu finālistus. Otrajā pusfināla pārī tiksies "Nottingham Forest" un "Yeovil Town" futbolisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!