Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kubas bokseris Juniers Dortikoss sestdien iekļuva Pasaules boksa supersērijas (WBSS) pusfinālā smagajā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem), kur spēkosies ar amerikāni Endrū Tabiti.

Ceturtdaļfināla cīņā ASV pilsētā Orlando Dortikoss 12 raundos pēc punktiem pieveica poli Mateušu Masterņaku. Trīs tiesnešu vērtējumā kubietis šajā cīņā uzvarēja ar 115:113, 115:113 un 116:112.

Šī Dortikosam bija karjeras 23. uzvara 24 cīņās. Viņš savā karjerā līdz šim 21 reizi pretiniekus ir nokautējis. Savukārt Masterņaks piedzīvoja piekto zaudējumu karjerā, taču viņa kontā ir arī 41 uzvara, no kurām 28 gūtas ar nokautu.

Dortikosa nākamais pretinieks pusfinālā Tabiti iepriekš ceturtdaļfinālā Krievijas pilsētā Jekaterinburgā pieveica mājinieku Ruslanu Faiferu.

Pārējie divi pusfinālisti noskaidrosies 11. novembrī pēc Latvijas laika, kad ASV pilsētā Čikāgā tiks aizvadīti pārējie divi ceturtdaļfināli. Tajos tiksies latvietis Mairis Briedis un Vācijas bokseris Noels Gevors, kā arī polis Kšištofs Glovackis un krievs Maksims Vlasovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!