Ceturtdien izcēlies kautiņš smagsvara bokseru Džona Ruisa un Roja Džonsa juniora pirmscīņas svēršanās laikā, un pēc šā incidenta slimnīcā nogādāts pasaules čempiona WBA versijā Ruisa menedžeris Normens Stouns.
Stouns juties kā apreibis, kā arī sūdzējies par asām sāpēm sānos, tādēļ nogādāts kādā Lasvegasas slimnīcā, no kurienes jau atlaists.

"Viens no šiem puišiem man iespēra kā futbolā," ESPN citē Stounu.

Ceturtdien svēršanās laikā izcēlās kautiņš pēc tam, kad ar sitieniem sāka apmainīties Stouns un Džonsa treneris Eltons Merkersons. Abi bokseri un viņu pavadoņi arī iesaistījušies kautiņā, līdz atjaunota kārtība, vēsta izdevums "Boxing News".

Džonss, kas ir pasaules čempions vieglākajā smagajā svarā, par cīņu ar Ruisu garantēti saņems 10 miljonus ASV dolāru. Ruiss savukārt saņems procentus no TV translāciju ienākumiem, kas varētu nemaz nebūt lieli.

34 gadus vecajam Džonsam sestdien cīņa ar Ruisu būs pirmā smagajā svarā. Ja viņš pretinieku pieveiks, tad Džonsa rēķinā būs abi čempiona tituli, kas nevienam bokserim nav izdevies vairāk nekā 100 gadu laikā.

1897.gadā brits Bons Ficsimonss pēc čempiona titula iegūšanas vidējā svara kategorijā vēlāk triumfēja arī smagajā svarā.

Džonsa rēķinā 48 cīņās ir tikai viens zaudējums, turklāt 38 mačus viņš beidzis ar pretinieku nokautēšanu. Kopš sava vienīgā zaudējuma - 1997.gada martā saņemtās diskvalifikācijas cīņā ar Montelu Grifinu - Džonss uzvarējis 13 mačos pēc kārtas.

Trīs mēnešus pēc diskvalifikācijas Džonss nokautēja Grifinu un kopš tā laika tā arī nav ticies ne ar vienu sev cienīgu pretinieku.

Pēdējoreiz ringā viņš devies 7.septembrī, kad pārliecinoši ar tehnisko nokautu sestajā raundā pieveica britu Klintonu Vudsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!