Foto: LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis noslēdzis sadarbības līgumu ar fitnesa uztura un apģērba kompāniju "TRU-FIT".

Brieža pārstāvju paziņojumā norāda, ka noslēgta vienošanās par ilgstošu sadarbību, nekonkretizējot termiņus.

"Esmu ļoti priecīgs, ka panākumiem boksa ringā līdzi nāk arī jaunas iespējas sadarboties ar kompānijām, kas ir gatavas atbalstīt mani personīgo mērķu sasniegšanā. Īpašs prieks ir par katru Latvijas kompāniju, kas cīnās par savu vietu tirgū un paralēli ir gatavi atbalstīt vietējos sportistus – te velku paralēles ar savu dzīves pārliecību, ka vienmēr vispirms ir jāatceras par savējiem," pēc sadarbības uzsākšanas uzsvēra Briedis.

"TRU-FIT" ir fitnesa uztura un apģērba izplatītāji, kas jau kopš 2009. gada piedāvā produktus no Eiropas, ASV un Kanādas (līdz šim zināms kā "Xpower"). "Sadarbība ar Mairi Briedi mums ir liels gods, jo sekojam viņa gaitām profesionālajā boksā kopš pašiem pirmsākumiem, un ar lepnumu atbalstīsim Mairi ceļā uz jaunām virsotnēm", norāda "TRU-FIT" vadītājs Normunds Mucenieks.

""TRU-FIT" mēŗkis ir sniegt cilvēkiem jaunas zināšanas par fitnesa uzturu un veselīgu dzīvesveidu, un Mairi šī mērķa sasniegšanai redzam kā lielisku paraugu, lai nestu veselīgas attieksmes pret dzīvi aicinājumu sabiedrībā," noslēdz Mucenieks.

Briedis šobrīd ir WBC sudraba, IBF starpkontinentālās un IBA pasaules čempiona jostu ipašnieks un šābrīža WBC pasaules čempiona jostas obligātais pretendents. Profesionālā boksa portāla "Boxrec" reitingā Latvijas labākais bokseris ierindojas otrajā vietā starp pasaules labākajiem smagsvariem (līdz 90.7kg) un 20 aizvadītajās cīņās nav piedzīvojis nevienu zaudējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!