Foto: LETA

Latvijas bokseris Mairis Briedis pirms svarīgās cīņas ar Vācijas sportistu Marko Huku baidās tikt saindēts, vācu laikrakstam "Bild" sacīja cīņas tehniskais direktors Karstens Malmans.

1. aprīlī Dortmundē Briedis spēkosies ar Huku par Pasaules Boksa padomes (WBC) pagaidu čempiona titulu un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) čempiona jostu. Boksa mačs notiks pirmā smagā svara kategorijā.

"Briedim acīmredzami ir bail, ka viņu šeit varētu saindēt," teica Malmans, kurš citēts izdevumā "Bild". "Viņa menedžeris man teica, ka Briedis izvairās no organizatoru piedāvātajām viesnīcām un pārcēlās uz slepenu hosteli. Preses konferencē Mairis plāno ierasties ar medicīnas masku uz sejas."

Jau pirms izlidošanas uz Dortmundi Briedis lidostā "Rīga" nolēma neriskēt un valkāja medicīnisko masku.

Tikmēr Huks sarunā ar Vācijas medijiem bija diezgan atsaucīgs un pat izrādīja savus dzīvošanas apstākļus pirms cīņas.

"Man šeit ir labākie apstākļi. Treniņnometni noslēdzu Harcā, un esmu labi sagatavojies smagajai cīņai ar Briedi," stāstīja Huks.

32 gadus vecais Briedis karjeras laikā ir uzvarējis katrā no 21 profesionālās cīņas, 18 gadījumos pretinieku nokautējot. Latvieša vienaudzis Huks profesionālajā boksā aizvadījis 44 cīņas, kurās ticis pie 40 uzvarām, 27 no tām noslēdzot ar nokautu, bet vienā duelī tika fiksēts neizšķirts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!