Foto: Latvijas Florbola savienība

"Elvi florbola līgas" līdere un pagājušās sezonas čempione "Lielvārde"/"FatPipe" svētdien pārtrauca 13 panākumu sēriju, savā laukumā ar 3:8 (0:3, 2:3, 1:2) piekāpjoties Kocēnu "Rubenei".

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Matīss Mālnieks, Atis Stepāns un Ārnijs Kuratņiks, bet Ivars Jēkabsons piebalsoja ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Kā vēstīts, punktu čempioni negaidīti zaudēja jau sestdien, kad pamatlaika beigās ielaida trīs vārtus un tikai pēcspēles metienos ar 6:5 apspēlēja turnīra lejasgala vienību "Bausku".

Tikmēr neveiksmju sēriju svētdien pārtraukusi Cēsu "Lekringa" vienība, kas ar 4:3 (1:1, 1:2, 2:0) viesos grūtā cīņā pārspēja Liepājas "Kuršus". Uzvaru cēsniekiem piecas minūtes pirms pamatlaika beigām izrāva Andris Malkavs

Cēsu vienība šo gadu iesākusi neveiksmīgi un pirms nedēļas ar 0:8 kapitulēja "Valmierai", bet piektdien ar 5:7 piekāpās arī Stalbes "Pārgaujai".

Desmito uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Triobet"/"Ulbroka", kas ar 6:2 (2:1, 1:0, 3:1) mājās pieveica "Valmieru". Divus vārtus uzvarētājiem guva Niks Ķuzulis.

Vēl citos mačos "Talsi"/"Irlava" ar 6:4 (2:2, 0:2, 4:0) pārspēja "Bausku", bet Stalbes "Pārgauja" ar 7:5 (3:1, 2:2, 2:2) bija pārāka pār "Rīgu".

Virslīgas kopvērtējumā vadībā ar 41 punktu 16 spēlēs joprojām ir čempione "Lielvārde"/"FatPipe", tomēr tai tagad tikai punktu zaudē "Triobet"/"Ulbroka". Tikmēr "Lekringam" ir 31 punkts 15 spēlēs, bet pie 28 punktiem tikuši valmierieši.

Pa 24 punktiem iekrājušas "Pārgauja" un "Rubene", 19 punkti ir "Rockets" kontā, bet labāko astotnieku ar 16 punktiem noslēdz "Rīga". Vēl pa 12 punktiem ir Liepājas "Kuršiem", "Bauskai" un "Talsi"/"Irlava", bet kopvērtējumu ar 11 punktiem noslēdz "Ķekava".

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem kļuva "Lielvārdes" florbolisti, kuri finālā pārspēja "Mogo-RTU"/"Rockets" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!