Foto: AP/Scanpix

Latvijas cīkstone Anastasija Grigorjeva, aizvadot treniņnometni ASV, sestdien piedalījās starptautiskās sacensībās, kurās svara kategorijā līdz 63 kilogramiem izcīnīja uzvaru.

Grigorjeva, startējot Deiva Šulca memoriālajās sacensībās, guva trīs uzvaras trīs mačos pret ASV cīkstonēm. Pirmajā kārtā viņi tīri pārspēja Loriju Ramosu, pusfinālā ar 12:0 pieveica Amandu Endiju, bet finālā ar 12:5 pieveica pērnā gada pasaules junioru čempionāta bronzas medaļnieci Dženiferu Peidžu.

Kā ziņots, pērn septembrī Grigorjeva izcīnīja piekto vietu pasaules čempionātā, kas ļāva garantēt ceļazīmi uz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm. Pērn viņa arī tika pie bronzas Eiropas spēlēs, kas reizē bija arī Eiropas čempionāts. Savukārt 2014. gada septembrī Grigorjeva trešo reizi karjerā uzvarēja Eiropas čempionātā.

Jau ziņots, ka šī gada Eiropas čempionāts grieķu-romiešu, brīvajā cīņā un brīvajā cīņā sievietēm no 8. līdz 13. martam norisināsies "Arēnā Rīga".

Pērn Grigorjeva ilgu laiku strādāja bez trenera, bet pirms došanās uz treniņnometni ASV viņa pavadīja treniņos Somijā, kur ar vairākām citām cīkstonēm tika izveidota treniņgrupa.

Kā zināms, Grigorjeva tika atzīta par 2013. un 2014. gada Latvijas labāko sportisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!