Foto: Publicitātes foto
Jau 33. reizi Rīgā decembrī norisināsies vērienīgais sporta deju festivāls "Baltic Grand Prix 2014", kura ietvaros pirmo reizi Latvijā notiks arī pasaules "Super Grand Prix" profesionāļiem standartdejās un pasaules atklātās reitinga sacensības Latīņamerikas dejās, informē rīkotāji.

No 19. līdz 21. decembrim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala, viesosies vairāk nekā tūkstotis dejotāju pāru no 35 pasaules valstīm un četriem kontinentiem, tajā skaitā ASV, Japānas, Kanādas, Honkongas, Austrālijas un Eiropas valstīm. Aizvadītajos gados festivāls ir kļuvis populārs tālu aiz Latvijas robežām un ir viens no pasaulē lielākajiem sporta deju festivāliem.

Sacensības vienlaikus notiks divās hallēs uz trīs deju laukumiem. Festivāla centrālie notikumi risināsies 20. un 21. decembra vakara seansos, kad sacensību muzikālo pavadījumu pirmo reizi sniegs Dave Benton's Perfect Band no Tallinas.

Sestdienas vakarā, 21. decembrī, notiks Pasaules čempionāts junioriem standartdejās. Par čempionu titulu sacentīsies apmēram 65 deju pāri no 35 valstīm. Tiks izcīnīts jau 13. Rīgas domes kauss standartdejās. Notiks sacensības profesionāļiem Latīņamerikas dejās un neaizmirstami deju paraugdemonstrējumi.

Svētdien, 21. decembrī, pirmo reizi festivāla un Latvijas sporta deju vēsturē skatītājiem būs iespēja vērot Pasaules Super Grand Prix profesionāļiem standartdejās un aizraujošas pasaules atklātās reitinga sacensības Latīņamerikas dejās. Būs arī neaizmirstami Boogie Woogie un Tango Argentino deju paraugdemonstrējumi . 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!