Šodien, 9. janvārī, soļotājs Aigars Fadejevs uzsāk sešu bērnu namu un internātskolu apmeklējumus Latvijas lielākajās pilsētās. Līdz ar šo viesošanos mobilo sakaru operators Tele2 izpilda pērnā gada nogalē doto solījumu – apciemot bērnu namus un internātskolas, kā arī ziedot kopumā vairākus tūkstošus latu sporta inventāra iegādei, informē Tele 2.

Soļotājs Aigars Fadejevs dosies uz vairākiem bērnu namiem un internātskolām, kurās viņš jau viesojās pirms 2 gadiem. Pēc to apmeklējumiem kopā ar projekta sponsoru Tele2 tika nolemts - gadījumā, ja rastos tāda iespēja, sniegt šīm skolām arī materiālu atbalstu.

Tele2 direktors Mats Tilli atzīst: „Pagājušā gada nogalē Tele2 uzsāka jaunu Ziemassvētku apsveikumu tradīciju. Tele2 Ziemassvētku sveicieni mūsu sadarbības partneriem vairs netika sūtīti neskaitāmu apsveikumu kartīšu veidā. Iemesls tam - mēs vēlamies palīdzēt kaut nelielai daļai Latvijas bērnu. Tāpēc vairākus tūkstošus latu, kurus mēs būtu iztērējuši apsveikumu izgatavošanai un nosūtīšanai, uzņēmuma un mūsu klientu vārdā ziedojām sešiem Latvijas lielāko pilsētu bērnu namiem un internātskolām, kurus apciemosim kopā ar soļotāju Aigaru Fadejevu.”

9. janvārī A. Fadejevs viesojas Rīgas pašvaldības bērnu namā Ziemeļi, Jelgavas 1. sanatorijas internātskolā un Ventspils pilsētas bērnu namā Selga.

Rīt, 10. janvārī, viņš apciemos Smiltenes bērnu mītni – patversmi Saules Kalns. Paredzēts, ka janvārī A. Fadejevs apmeklēs arī Valmieras rajona Dauguļu speciālo internātskolu un Daugavpils rajona Naujienas bērnu namu. Viesošanās laikā kopumā viņš tiksies ar aptuveni 400 bērnu namu un internātskolu audzēkņiem.

Tā kā iepriekšējās viesošanās laikā Aigars Fadejevs aicināja bērnus aktīvāk pievērsties sportam, šoreiz tiks apbalvoti katras skolas 2 vai 3 labākie sportisti, kas vēlējumu ir pildījuši visuzcītīgāk. Arī šoreiz bērniem viņš stāstīs par savām sportista gaitām un atbildēs uz viņu jautājumiem par gatavošanos gaidāmajām Olimpiskajām spēlēm Atēnās.

Bērnu namu un internātskolu apciemojumi notiek A. Fadejeva ilggadējās sadarbības ietvaros ar ģenerālsponsoru Tele2, un viens no tās mērķiem ir iepriecināt bērnus un radīt viņos pārliecību, ka ar veselīgu dzīvesveidu, neatlaidību un gribasspēku var daudz ko sasniegt. Savukārt no bērniem gūtā atsaucība, atbalsts un dzīvesprieks dod A. Fadejevam stimulu sasniegt arvien jaunus panākumus profesionālajā sportā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!