Latvijas florbola izlases uzbrucējam Aleksandram Abramovam pirms pasaules čempionāta spēles pret Kanādas valstsvienību bija liela tukšuma sajūta, jo atmiņā joprojām bija sāpīgais zaudējums Dānijai.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase ceturtdien pasaules čempionātā izcīnīja pirmo uzvaru, pusfināla spēlē par 9.-12. vietu ar rezultātu 11:1 sagraujot Kanādas valstsvienību. Tagad Latvijas izlasei turnīrā atlikusi viena spēle - sestdien cīņā par devīto vietu valstsvienība tiksies ar Slovākiju. Spēles sākums pulksten .

Lai arī Latvijas izlase turnīrā izcīnīja pirmo uzvaru, tomēr Abramovam, kurš aizvadītajā spēlē guva vienus vārtus, tas nekādu prieku nesagādāja. "Ir grūti šobrīd runāt par kaut kādu gandarījumu, jo turnīra mērķis nav izpildīts. Bija liela vilšanās un tukšuma sajūta, bija ļoti grūti ienākt arēnā un sākt sildīties šai spēlei. Turnīrs turpinās un mēs esam atbildīgi pret līdzjutējiem. Jāturpina spēlēt, jāgūst vārti un jārada pozitīvas emocijas sev un skatītājiem," portālam "Delfi" teica Abramovs.

Viņš arī norādīja, ka Latvijas izlase iepriekšējās spēlēs nespēlēja slikti, bet vairāk apstākļu sakritību dēļ neizdevās "aizķerties" šajā turnīrā un pacīnīties par augstām vietām. "Jāuzslavē Latvijas Florbola savienība par turnīru kopumā, par apstākļiem, kādi ir izlasei, bet mēs esam atbildīgi viņu priekšā, ka rezultāts ir tāds, kāds tas ir," sacīja spēlētājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!