Foto: Publicitātes foto
Formula Windsurfing Pasaules čempionātā Latvijā, Liepājā, kurš norisināsies no 20. līdz 26.augustam, piedalīsies izcili vindsērfinga meistari no Brazīlijas, ASV, Austrālijas, Dānijas, Lielbritrānijas, Francijas un vēl 15 citām valstīm, kuri šobrīd jau reģistrējušies dalībai čempionātā, portālu "Delfi" informēja rīkotāji.

Liepājā pirmo reizi norisināsies Formula Windsurfing Pasaules čempionāts, kurā piedalīsies 150 dalībnieki no 21 valsts.

Atsaucoties uz visu laiku labāko Latvijas vindsērfinga meistaru Anša Dāles, Māra Birzuļa un Jāņa Preisa izaicinājumu, pasaules labākie vindsērfinga meistari ir pieņēmuši izaicinājumu un gatavojas nopietnai cīņai Liepājā.

Pieckārtējais Pasaules čempions vindsērfingā no Havaju salām, ASV Micah Buzianis sociālā tīkla "Facebook" vietnē raksta, ka nevar sagaidīt atkal redzēšanos ar Latvijas labākajiem vindsērfinga meistariem Formula Windsurfing Pasaules čempionātā Liepājā.

Desmitkārtējāis Pasaules čempions, Austrālijas vindsērfinga meistars Stīvs Allens šobrīd trenējas, lai pretendētu uz iespējamo Pasaules čempiona godu Liepājā.

Brazīlijas labākie braucēji un arī šī brīža pasaules ranga līderi Paolo Dos Reis un Wilhelms Šūrmans aktīvi piedalās dažādās sacensībās pasaulē, lai jau pēc 10 dienām ierastos Liepājā un cīnītos par Pasaules čempiona godu un noturētu savas pozīcijas pasaules rangā.

Plānots, ka čempionātā piedalīsies arī vairāk kā 20 vindsērfinga meistari no Latvijas un plānots, ka Baltiju kopā pārstāvēs ap 50 vindsērfinga meistaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!