Foto: DELFI

Pirms Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) pusfināla cīņas Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks aizvadīja publisko treniņu tirdzniecības centrā "Domina Shopping".

Pasākuma rīkotāji vēstīja, ka klātienē abus sportistus darba dienas vidū vēroja vairāk nekā 1000 fani.

Ringā pirmais devās Usiks, kurš veica dažādus atraktīvus vingrinājumus, staigāja uz rokām un pat nedaudz uzdejoja. Pēc treniņa sekoja īsa jautājumu un atbilžu sesija, kurā bokseris pārliecinoši vēstīja par savu gatavību cīņai un noskaņojumu uzvarēt mačā. Oleksandrs Usiks Rīgā ir jau otro reizi, pirmā bija pirms vairākiem gadiem, kad kopā ar ģimeni, svinot sievas dzimšanas dienu, apmeklējis Maira cīņu.

Savukārt, sagaidot Latvijas boksa zvaigzni Mairi Briedi, tirdzniecības centru pāršalca pasākuma apmeklētāju gaviles un uzmundrinājuma saucieni. Mairis ringā aizvadīja treniņu kopā ar savu treneri un izpildīja vairākus spēka un ātruma vingrinājumus. Saņemot atbalstu no vairāk nekā 1000 pasākuma apmeklētājiem, Briedis pozitīvā noskaņojumā pavadīja visu treniņu. Jautājumu un atbilžu sesijā bokseris stāstīja, ka cīņai gatavojies īpašā treniņu nometnē Spānijā, un ir gatavs 12 raundu cīņai. Sportists pauda lielo prieku par skatītāju atbalstu un patīkamo saviļņojumu pirms lielās cīņas.

Brieža un Usika cīņa Rīgā risināsies 27. janvārī. Šī boksa cīņa būs ievērības cienīga ar to, ka notiks titulu apvienošana. Briedis aizstāvēs savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, kā arī centīsies iegūt Usika īpašumā esošo Pasaules Boksa organizācijas (WBO) jostu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!