Foto: Publicitātes attēli
Aizvadītās nedēļas izskaņā divu dienu garumā Krāslavā un Līvānos norisinājās spēkavīru strongatlona sacensības, kurās pārliecinošu uzvaru svinēja Artis Plivda, kurš aiz sevis atstāja Oskaru Martužanu un Jāni Šlecku, informēja organizatori.

Savā starpā divas dienas pēc kārtas sacentās vienpadsmit – atlēti Sandis Ķiploks, Ivars Grahoļskis, Igors Podčeredņičenko, Magnuss Vucāns, Raivis Mundiciems, Didzis Zariņš, Otomārs Skreija, Edgars Andersons un pirmo trīs vietu ieguvēji Artis Plivda, Oskars Martužans un Jānis Šleckus.

Spēkavīru strongatlons atlētiem un viņu spēkiem bija īsts pārbaudījums, jo vingrinājumi bija sarežģīti. To izpildi vēl grūtāku padarīja karstais laiks, kas šajās brīvdienās bija gana vasarīgs.

Pēc aizvadītas pirmās sacensību dienas Krāslavā, kad spēkavīriem bija jāvelk "Latvijas naftas" traktors, jāceļ hantele un "Ferratum Bank" seifs, jāveic "RERE grupas" stafete, "Rent4Event" pulkstenis un jāceļ "Betsafe" atlanta akmeņi, vadībā izvirzījās Oskars Martužans, savukārt viņam uz papēžiem mina Artis Plivda un Edgars Andersons.

Otrajā spēkavīru strongatlona dienā atlētiem atkal bija jāveic seši vingrinājumi jāvelk automašīna, jācilā "Husqvarn" raideris, "RERE grupas" fermera pastaiga, jāmet "Betsafe" riepa augstumā, jāveic "Labieša alus" stafete un jānes "Darba drošības centra" vairogs. Šīs dienas vingrinājumi bija parocīgāki preilietim Artim Plivdam, kurš pēc abām sacensību dienām kopvērtējumā ieguva vislielāko punktu skaitu un svinēja uzvaru. Pirmās sacensību dienas līderis Oskars Martužans ar vairāk nekā desmit punktu pārsvaru piekāpās Plivdam, bet trešā vietā šoreiz Jānis Šleckus.

Kopvērtējuma rezultāti

VietaAtlētsPunkti
1.Artis Plivda106,5
2.Oskars Martužans93,5
3.Jānis Šleckus85
4.Edgars Andersons80
5.Otomārs Skreija68,5
6.Didzis Zariņš65
7.Raivis Mundiciems61,5
8.Magnuss Vucāns50
9.Igors Podčeredņičenko47,5
10.Sandis Ķiploks33
11.Ivars Grahoļskis28

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!