Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Tradicionāli pirms Ziemassvētkiem punktu aizvadītajai sezonai pieliek Latvijas Mobilā telefona (LMT) Regbija kluba "Eži" dalībnieki, kuri pulcējās pie tradicionālās Ziemassvētku eglītes.

Kā jau svētku reizē ierasts, neizpalika uzrunas, dāvanas, kā arī laba vēlējumi Jaunajā gadā.

LMT RK "Eži" prezidents Lauris Rasnačs: "Atkal ir apritējis kārtējais gads. Šis ir bijis baltāks, nekā iepriekšējais. Ja iepriekšējā sezona tika dēvēta par sudraba, šo gadu varētu nodēvēt par kontrastu gadu. Es pat teiktu, ka tas ir labāks, nekā iepriekšējais gads. U11 vecuma grupas komanda Latvijas jaunatnes meistarsacīkstēs izcīnīja sudraba medaļas, bet citām jaunatnes vienībām izdevās gūt zeltu. Savukārt pieaugušo komanda izcīnīja Latvijas kausu. Tas prasīja daudz pulvera, varbūt pat pārāk daudz, tāpēc Latvijas čempionātā nācās samierināties ar bronzu. Šie sasniegumi pēc kārtas iezīmē jau mūsu 18. jubileju.
Katrai spēlei ir sākuma un beigu svilpe. To pašu jāsaka par manu prezidentūras laiku. Visiem liels paldies par sadarbību, bet reizē es piesaku jauno kluba prezidentu Ivaru Lambertu. Savukārt, ja salīdzinām situāciju pirms pieciem gadiem, kad kļuvu par "Ežu" prezidentu, tā ir kļuvusi daudz dinamiskāka. Visiem novēlu Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!"

LMT RK "Eži" jaunais prezidents Ivars Lamberts: "Paldies līdzšinējai kluba vadībai un LMT vadībai par šādu piedāvājumu. Es negribēju būt šajā amatā tāpat vien. Manas pārdomas bija ilgas un garas. Tomēr pēc labākās sirdsapziņas darīšu šos pienākumus."

LMT prezidents Juris Binde: "Nu jau ir apritējuši 18 gadi, kopš sadarbojamies. Ir bijušas daudzas uzvaras un arī zaudējumi, bet "Eži" no neveiksmēm mācās. Tas viss būtu neiespējams bez sekmīga treneru darba, kaut arī pēdējo gadu aizvadījām bez Jāņa Graumaņa. Tāpat paldies prezidentam Laurim Rasnačam par sekmīgu piecu gadu darbu. Ceram, ka jaunais prezidents Ivars Lamberts darīs visu to labāko un pareizāko, lai "Eži" plauktu. Šajās dienās tika prognozēts pasaules gals. Tomēr, tikai dažas lietas beidzās, bet dažas sākās no jauna. Es novēlu jaunajam prezidentam un treneriem izturību, bet bijušajam prezidentam veiksmi un panākumus jaunajās sfērās."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!