Foto: F64

Pasaules čempions pirmajā smagajā svarā Pasaules Boksa federācijas (IBF) versijā Murats Gasijevs uzskata, ka Pasaules boksa supersērijas (WBSS) pusfināla cīņā latvietim Mairim Briedim un ukrainim Oleksandram Usikam izredzes uzvarēt ir līdzīgas.

Brieža un Usika cīņa Rīgā risināsies 2018. gada 27. janvārī. Šī boksa cīņa būs ievērības cienīga ar to, ka notiks titulu apvienošana. Briedis aizstāvēs savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, kā arī centīsies iegūt Usika īpašumā esošo Pasaules Boksa organizācijas (WBO) jostu.

"Daudzi Usiku uzskata par favorītu, taču tas ir dīvaini, ka Briedi tik ātri noraksta. Viņš vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, viņam ir nokautējošs sitiens, viņam ir labas prasmes un viņš demonstrē kvalitatīvu boksu. Abiem bokseriem šī būs grūtākā cīņa karjerā. Favorītu nosaukt nevaru, izredzes ir 50 pret 50," uzskata Gasijevs, kurš citēts portālā "vringe.com".

Gasijevs arī piedalās WBSS turnīrā, kur viņš arī sasniedzis pusfinālu. Viņa pretinieks būs kubietis Juniers Dortikoss. Brieža un Usika, kā arī Gasijeva un Dortikosa pāra uzvarētāji maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā aizvadīs cīņu par Muhameda Ali vārdā nosaukto čempionu jostu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!