Iespējams, Latvijas izlases un Krievijas futbola premjerlīgas kluba "Spartak Moskva" pussargs Andrejs Rubins karjeru turpinās Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošajā Anglijas Čempionāta līgas klubā "Blackpool", portālam "Delfi" pastāstīja kluba direktors Normunds Malnačs.
Šobrīd Rubins skaitās Maskavas "Spartak", taču kā sarunā ar Malnaču izteicies Maskavas kluba prezidents Sergejs Šavlo, klubs nākotnes cerības ar Latvijas futbolistu nesaista, tāpēc labprāt Rubinu pārdotu.

Tā kā "Spartak" par Rubinu varētu vēlēties neadekvāti lielu summu, tad starp abiem klubiem notiek pārrunas par iespējamo futbolista izīrēšanu.

Kā portālam "Delfi" pastāstīja Normunds Malnačs, pats Andrejs Rubins vēl nesenā sarunā ir izteicis vēlmi pārcelties uz Blekpūles klubu.

Pagaidām tiek plānots Rubinu uzaicināt uz "Blackpool", lai futbolists varētu treniņnometnē "atrādīties" komandas galvenajam trenerim Saimonam Greisonam, kā arī personīgi iepazītos ar komandu un kluba infrastruktūru.

Vaicāts, vai šobrīd klubs izskata iespēju uzaicināt vēl kādu Latvijas futbolistu, Malnačs portālam "Delfi" pastāstīja, ka Rubins ir šobrīd vienīgais mūsu valsts futbolists, par kura iegādi tiek domāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!