Foto: Publicitātes foto
Piektdien 7. oktobrī, Latvijas spēcīgākais "Stand up" airētājs Arvis Iļjins saņēma akceptu dalībai Pasaules lielākajās SUP sacensībās, kas 4. decembrī risināsies Francijas galvaspilsētā Parīzē.

Iļjins startam Pasaules lielākajās airēšanas sacensībās - "Nautic SUP Paris Crossing", iekļauts elites startam. Šogad elites startam apstiprināti 100 sportisti, kas dosies 13,5 kilometru garā distancē.

Kopumā startam Parīzē apstiprināti 600 sportisti. Airēšanas sacensības notiks 4. decembrī, Sēnas upē, no kā arī radies sacensību nosaukums "Parīzes šķērsošana". Pasākums jau vairākus gadus ir atdzīts par lielākajām airēšanas sacensībām, tieši limitēto dalībnieku skaita dēļ, portālam "Delfi" uzsver sportista pārstāvji.

Iļjinam dalība Parīzē būs pirmā iespēja cīnīties par Pasaules ranga punktiem. Viņš startēs ar Latvijā izstrādātu SUP inventāru, pārstāvot "Prestol" komandu, kas uzskatāms par lielu soli Latvijas airēšanas sporta attīstībā, portālam "Delfi" norādīja sportista pārstāvji.

Jau ziņots, ka Iļjins septembra sākumā kļuva par Latvijas čempionu "Stand up" airēšanā, un nepārspēts triumfēja sezonas ieskaitē. Tāpat vēstīts, ka jūnija beigās Somijā notiekošajā Eiropas kausa posmā viņš izcīnīja sesto vietu sprinta ieskaitē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!