Lieliskos laika apstākļos Grieķijā norisinājās Eiropas kausa izcīņas vindsērfingā "Formula windsurfing" klasē pēdējais posms, kurā uzvarēja Jānis Preiss, aiz sevis atstājot Grieķijas burātāju Nikolasu Skarlatu un savu komandas biedru Jāni Renci.

Eiropas kausa izcīņa šogad aizsākās marta sākumā Portugālē, un sportisti savus spēkus mēroja pavisam 12 šo sacensību posmos dažādās Eiropas valstīs. Jānis Preiss šajā sezonā bija ļoti labā sportiskā formā, tādējādi spējot izcīnīt "Formula Windsurfing Euro - cup 2014".

"Šī ir veiksmīgākā sezona manā burātāja karjerā – ar intensīviem treniņiem sporta zālē un uz ūdens esmu sasniedzis labu fizisko formu, kā arī man ir 30 gadu burāšanas pieredze. Esmu gandarīts, ka, veicot neskaitāmus inventāra testus kopā ar pasaules labākajiem profesionāļiem, izdevies sasniegt tā izcilību. Tas viss kopā man kā sportistam dod pārliecību cīnīties un reizē arī spožus rezultātus," atklāj Jānis Preiss.

Vindsērfinga profesionālis Jānis Preiss ir pasaules un Eiropas čempions ledus burāšanā, kā arī vairākkārtējs Latvijas, Eiropas un pasaules čempions vindsērfingā. Jāņa Preisa panākums ir arī 2013.gadā ar vējdēli sasniegtā Gotlande, noburājot aptuveni 340 km.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!