Itālijas titulētākā futbola komanda Turīnas "Juventus", par spīti nosūtījumam uz B sēriju, nedomā šķirties no saviem spēlētājiem. Ja kāds vēlēsies tos iegūt savā īpašumā, viņam nāksies šķirties no pilnas pieprasītās summas.
"Juventus" iepriekšējais galvenais treneris Fābio Kapello, kurš tagad kļuvis par Madrides "Real" vadītāju, varētu būt visieinteresētākais "Juventus" spēlētāju pakalpojumos.

Lai gan visi četri klubi, kas saņēmuši sodu futbola korupcijas skandālā, iesnieguši apelācijas, maz ticams, ka sods varētu tikt kaut mīkstināts.

"Juventus" ir komanda, kas sodīta visbargāk. Prokurora Stefano Palaci pieprasītais nosūtījums uz C sēriju faktiski ir līdzvērtīgs saņemtajam nosūtījumam uz B sēriju ar -30 punktiem. Tādā veidā "Juventus" visticamāk būs nepieciešamas 2 sezonas, lai atgrieztos starp spēcīgākajām vienībām.

Komandas jaunais galvenais treneris Didjē Dešāms neslēpa savu sarūgtinājumu par atņemto punktu daudzumu:

"Ar 30 punktu deficītu tas ir gandrīz neiespējami. Tas būtu grūti jau ar 10 punktiem, taču tas būtu citādāk. Tomēr mums ir pienākums cīnīties un mēģināt atgriezties," optimisma noti mēģina saglabāt Dešāms, kuram brīnumu veikšana nav nekas jauns. 2004.gadā viņa vadītā "AS Monaco" aizkļuva līdz pat Čempionu līgas finālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!